VÅR HISTORIE

 

Precious Pet startet da to ambisiøse hundeelskere ikke fant produkter til hundene sine, som passet inn i det moderne hjem. Ettersom vi er svært opptatt av interiør, fant vi aldri noen produkter som passet ordentlig inn, eller det måtte gå på bekostning av kvalitet og/eller design. Vårt mål er å kunne tilby nettopp dette uten kompromisser, hvor du finner alle produktene du trenger og vil ha på et sted.

Precious Pet setter kvalitet og design høyt, samt at det skal være funksjonelt i hverdagen. Vi har jobbet hardt med å finne unike, samarbeidspartnere og leverandører som gjenspeiler våre verdier og visjoner.

Hjertesaken vår er utelukkende dyrevelferd. Vi brenner for at alle dyr skal oppleve å ha et trygt, godt og stabilt hjem. Uavhengig av hva slags hund du har, eller hvilke behov den måtte ha. Derfor vil alltid en fast del av vårt overskudd gå til FOD (Foreningen for omplassering av dyr), Solplassen og Dyrebeskyttelsen Norge. Det er svært viktig for oss å kunne hjelpe og gi tilbake til de som hjelper samfunnet til å bli et bedre og tryggere sted for dyr. I håp om å bli store vil vi fortsette arbeidet med å hjelpe organisasjoner som hjelper dyr og belyse viktige saker.

Takk for at du støtter oss. Velkommen til Precious Pet.
// Helene